Forumregler

Detta forum är öppet för gäster.

Forumregler

Inläggav Mattias » 10 jun 2013, 21:05

BusyBee's forum är ett främst ett diskussionsform för BusyBee's medlemmar. Gäster är naturligtvis välkommna att delta i diskussionerna och starta egna trådar.

Frågor rörande klubben och dess medlemmar postas under medlemskategorin vilken enbart är öppen för registrerade klubbmedlemmar.

BusyBee äger rätten att agera på inlägg som på något vis skapar problem här. Men vi strävar efter att ha högt i tak och agerar endast när det behövs.

Svensk lag gäller
Naturligtvis följer vi lagen och tar bort inlägg som kan anses ha olagligt innehåll.

Ett reklamfritt forum
Forumet får inte användas i reklam- eller marknadsföringssyfte utan BusyBee's tillstånd. Endast oberoende tips är tillåtna. Annonsering får heller inte ske i forumet. Detta gäller även länkar eller tips om/till bloggar/hemsidor med försäljning eller egna traderaauktioner.
Personer som vill annonsera hänvisas till Köp & Sälj.
Företag som vill annonsera hänvisas till webmaster.

Ett forum för privatpersoner
Företag eller organisationer får inte använda forumet för att framföra propaganda eller göra undersökningar eller efterlysningar utan BusyBee's tillstånd.

Ett trevligt forum för alla
Bemöt varandra med respekt. Skilj på sak och person i diskussioner och gå aldrig till personangrepp. Rasistiska eller främlingsfientliga inlägg accepteras inte. Undvik onödiga konflikter och tjafs som förstör för andra. Inlägg med länkar eller annat provocerande innehåll som anses vara stötande kan tas bort. Trådstarter kan i undantagsfall komma att redigeras om de innehåller otillåtna länkar, provocerande rubriker eller annat som kan klassas som olämpligt.

Ett forum med ordning och reda
Var sak har sin plats. Posta inlägg och trådar där de hör hemma. Respektera diskussionsämnet och gå inte off topic på så vis att det stör diskussionen. Alla ska kunna förstå det som skrivs. Inlägg på andra språk än svenska eller engelska tillåts i undantags fall. Alltför dåligt formulerade inlägg kan plockas bort.

Ett forum för hobbyn
Forumet är främst till för att diskutera modellflyg, BusyBee, dess medlemmar eller därtill relevanta ämnen. Andra ämnen tillåts men kan komma att plockas bort om de anses stötande eller av ointresse för BusyBees medlemmar eller dess gäster.

Personliga diskussioner
Personliga diskussioner, mellan två eller flera medlemmar, tillåts. Man bör dock räkna med att fler personer kan lägga sig i diskussionen om den förs på forumet.
Diskussioner angående enskilda individer kan föras i medlemsdelen men allra helst via PM. Diskussioner kring enskilda individer i det öppna forumet kommer plockas bort. Tänk på att det som skrivs på nätet är kvar för alltid.

Icke klubbmedlemmar
Som icke klubbmedlem ombeds man vara extra noggrann med att följa reglerna.
För att kunna posta inlägg måste man registrera sig på forumet. Detta kan även icke klubbmedlemmar göra

Att bryta mot reglerna
Att bryta mot reglerna kan leda till att man som registrerad användare blir avstängd under viss tid eller tillsvidare.
Webmaster
Användarvisningsbild
Mattias
Site Admin
 
Inlägg: 244
Blev medlem: 28 feb 2013, 14:37

Återgå till Öppet forum

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster